• GSM: 041 623 835
  • E-mail: info@gvt-straus.si
 
Robniki  geoBORDER –  reciklirani HD PE robniki

Uporaba teh robnikov je praktično neomejena; uporabljamo jih lahko za razmejitev travnih in peščenih površin, razmejitev vrtnih gredic, kot  podporo tlakovcem in ostalim kamnitim tlakom.., ipd

Robnike geoBORDER odlikuje trajnost, enostavno izdelovanje okroglin in neravnih linij ločnic na našem vrtu. Izdelki so  funkcionalno, kot tudi estetsko dodelani, narejeni so iz recikliranih materialov, okoljsko so neoporečni  in nenazadnje.., cenovno so več kot  ugodna alternativa za vse ostale vrste robnikov. Dobavljivi so v treh različnih višinah.
Več informacij  o produktih najdete na letaku;

 

Še povezava na   oglas, na katerem najdete promocijski kupon za popust v višini 10%. Promocijski popust velja do 30.4.2018.

Aktualni cenik izdelkov

___________________________________ 
 

NOVOST LETA –  EKO FASADE  

Trudimo se biti v koraku s časom, in tako smo se lotili izdelav fasad iz industrijske konoplje.

Naravna toplotna in zvočna izolacija hiše je podobna obleki iz naravnega bombaža ali lana. Tako, kot se bolje počutimo, ko se oblečemo v obleko, ki ni iz umetnih vlaken, se bomo bolje počutili v objemu naravne hiše. 

Izolacija iz konoplje  ali drugih naravnih materialov preprosto bolje vpliva na naš bivalni prostor in naše zdravje. Naravna toplotna izolacija ne pomeni le vključitve naravnih materialov v izolacijski material, pač pa predvsem to, da izolaciji niso kakorkoli primešane ekološko sporne snovi. Naravna izolacija je vašemu zdravju prijazna še preden začne opravljati svojo funkcijo – že med izdelavo in vgradnjo. 

  • Naravna toplotna izolacija iz konoplje za obstojnost in odpornost hiše
    Konoplja je naravni toplotni izolator. Tako kot drugi naravni materiali, kot so celuloza, lesena in lanena vlakna, se tudi konoplja uveljavlja v gradbeništvu kot izolacijski material. Primerna je kot toplotna in zvočna notranja izolacija za velike zidne površine (stene, stropi). Kot zvočna izolacija stene je primerna tudi za objekte na bolj hrupnih področjih, kot je v bližini prometnejših cest ali letališča. Izolacija iz konoplje je izredno obstojna in odporna na udarce. Stene fasade so tako varne pred poškodbami, ki lahko nastanejo med delom na dvorišču ali igro otrok. Obenem pa je ta izolacijski material relativno enostaven za obdelavo in montažo.

aaa_150420aaa_150815aaa_150333aaa_145331

Naravna izolacija predstavlja skrb za okolje, dom in družino. Vljudno vabljeni k ogledu ponudbe naravnih izolacijskih materialov na sedežu našega podjetja, ali na katerem od naših gradbišč.
Veseli bomo  vaše predhodne najave na tel. 041 623 835.

 

___________________________________________

 

Prijetno presenečenje;-)        “VZORČNI VRTIČEK” 
Sočasno, s prihodom pomladi  bo dopolnjen vzorčni vrtiček  tlakovcev proizvajalca Semmelrock.  Na njem bo predstavljena tudi druga  urbana oprema, različnih domačih in tujih proizvajalcev. Vrtiček se nahaja pred našim poslovnim prostorom na Lancovem. Vljudno vabljeni na ogled, ki je možen tudi izven delovnega časa. Veseli bomo  vaše predhodne najave na tel. 041 623 835

 

aa_DSC_0058 (1)

 
 ___________________________________________ 
 
Sadilni obroci GREEN.RING–  vrhunska oprema za okrasna drevesa
Novost let 2015/2016 je profesionalni sadilni obroč GREEN.RING. Gre za  nov in  inovativen sistem namenjen sajenju  dreves tako v urbanem okolju,  kot tudi na privatnih posestih.  Sistem GREEN.RING ob kopici vrhunske dodatne opreme zagotavlja optimalne pogoje za razvoj ter dekoracijo vašega dragocenega  drevesa.
povezava na  GREEN.RING_letak

Video predstavitev optimalnega sajenja drevesa.

https://www.facebook.com/GREENRING-443555869152321/