• GSM: 041 623 835
  • E-mail: info@gvt-straus.si

 

 Logo_35_cel_01

 Začetki našega podjetja segajo v leto 1982 in lansko leto je minilo že 35 let, odkar je Janko Štravs pridobil dovoljenje za opravljanje obrtne dejavnosti. V toku teh let se je podjetje razvilo v trdno in napredno družinsko podjetje. Odlikuje ga kakovost, natančnost, lojalnost zaposlenih in pravočasnost izvajanja storitev. Vseh zaupanih projektov se lotevamo ne samo kot strokovni, temveč kot tudi osebni izziv.

Podjetje ves čas skrbi za trajnostni razvoj in nadgrajuje svojo ponudbo ter tako pridobiva nove stranke in njihovo zaupanje. Danes je zaupanje v gradbeno podjetje izjemnega pomena. Zato skozi nenehno prilagajanje vedno novim zahtevam v gradbeništvu, skozi uvajanje novih znanj, tehnologij in materialov. Vedno pa poskrbimo, da se držimo vseh dogovorjenih rokov.

Trudimo se delovati v skladu z vsemi načeli odličnosti v gradbeništvu. Poleg organizacijskega, razvojnega, ekonomskega  in okoljskega vidika v našem delovanju skrbimo tudi za dobre poslovne rezultate in za dodano vrednost, tako za naše kupce, okolico v kateri delujemo  kot tudi za naše partnerje. Podjetje se trudimo voditi z vizijo, navdihom in integriteto, neprestano razvijamo svoje sposobnosti, uspehe dosegamo  z nadarjenostjo zaposlenih ter spodbujamo ustvarjalnost in inovativnost. Trudimo spremljati  svoje poslovno okolje in se agilno odzivati na spremembe.

 


 

Osebna izkaznica podjetja:

GVT ŠTRAUS, d.o.o.
Lancovo 50 C
4240 Radovljica

  • Občina: Radovljica
  • Upravna enota: Radovljica
  • Direktor: Štravs Janko
  • ID zavezanca za DDV: SI47224711
  • Matična številka: 1682903
  • IBAN: SKB – SI56 0312 7100 0001 265; Banka Koper – SI56 1010 0003 9084 205

 


 

Zaposlitev v letu 2018 

Iščemo pridnega in vestnega zidarja za splošna zidarska dela. Od kandidata pričakujemo 5 let delovnih izkušenj na podobnem delovnem mestu.  Zaposlitev nudimo za določen čas (šest mesecev), seveda z možnostjo podaljšanja.  

Za ostale profile delavcev trenutno nimamo razpisanih prostih delovnih mest. Vendar, če ste zainteresirani za delo v gradbeništvu  in menite, da bi se lahko vklopili v naš kolektiv nam prosim  pošljete vaš  življenepis in vaša pričakovanja na e_naslov: info@gvt-straus.si.

Vsi vaši podatki bodo obravnavani zaupno in bodo varno spravljeni.  Ob pravem trenutku.., boste seveda med prvimi, ki bodo zvedeli za naše kadrovske potrebe.